Kontakt os+45 22 17 62 00

Brandepaintball.dk

Social Media :

Brande paintball og event logo

Paintball

Paintball
Vores pakker og forskellige spil

paintball
teambuilding splat

Paintball så der fart over feltet og adrenalinen kører på højtryk.
Spillet går i alt sin enkelthed ud på at ramme modstanderen, ved at skyde dem med en kugle, der er lavet af gelatine og fyldt med vandbaseret farve.
Når du bliver ramt springer kuglen og du vil få en farvemarkering.
De fleste ville kunne mærke når de bliver ramt, derfor er adrenalinen på toppen, det gør Paintball til et perfekt spil også til Social Event. Hvor Teambuilding er en del af dagen.

Paintball bruges til alle slags Event: Polterabend. Teambuilding, Social Event, Firma fester og hvad du eller finder på. Og man skal være klar på at få sved på panden. Og ikke mindst vil man få oplevelser sammen med venner og kollegaer man vil huske og grine af langt ud i fremtiden..

For de kugleskøre

paintball pakker

Guld Paintball
(Bullet maniac)

450 kr./person

Bestseller

paintball pakker

Sølv Paintball
(rambo)

325 kr./person

Til bedsteforældrene

paintball pakker

Bronze paintball
(Granny Invasion)

175 kr./person

Vores spil

paintball pakker

Fang flaget/capture the flag

Hvert hold har et flag i deres egen base, så gælder det om at erobre modstanderens flag og bringe det til midten af banen og ringe med klokken og man har vundet.​

paintball pakker

Flag på midten

Et blå flag bliver placeret midt på banen, Det gælder om at erobre flaget og bringe flaget til modstanderens base.  Må der spilles med liv i dette spil (antal af liv aftales før spillets start)

paintball pakker

Bomben

Når man starter, har hvert hold en bombe. Bomben skal placeres i modstanderens hus over på modstanderens banehalvdel. Spillet er først vundet når man har placeret bomben i modstanderens hus, eller hvis modstanderen løber tør for kugler. I dette spil genoplives man ved at gå tilbage til hospital på sin egen banehalvdel, når man er blevet ramt. Spillet stoppes dog først når tiden er gået.

paintball pakker

Læge/Medic

Der udpeges en læge på hvert hold der får en vest på. Lægen kan ikke dø i spillet, men til gengæld kan han genoplive alle andre der dør på banen. Dem der dør, skal blot kalde på lægen, så kommer han forhåbentlig og genopliver dig. Lægen genopliver dig ved at skyde dig i bagdelen (eller hvad der aftales inden spillets start) Spillet spilles på tid. Dem der har flest levende spillere på bane når klokken lyder har vundet. Når man løber tør for kugler, er man også død og skal udgå. (der er flere udgaver af dette spil)

paintball pakker

Kanin jagt

Bruden eller Gommen er i dette spil alene på banen mod resten. I de tilfælde der er mange med til et Polterabend kan brud eller gom få hjælp. (aftales på dagen) bruden og gommen kan i dette spil ikke dø, men alle andre der bliver ramt af brud eller gom dør og skal udgå med det samme. Spillet er normal det sidste spil. Hvor hurtig Spillet afsluttes, afgør bruden eller gommen.

Polerabend

RABBIT rUN

Denne leg er kun beregnet til polterabend, brud eller gom, får udstukket en bane at løbe, fra den ene ende til den anden af banen, resten bliver placeret i en vis afstand fra løbebanen. Når instruktøren sætter spillet i gang, løber brud eller gom og alle andre må skyde efter kaninen stående hvor de er blevet placeret af instruktøren. De seje brude og gomme løber frem og måske tilbage.

paintball pakker

klokkespil

En klokke er placeret midt på banen. Når man bliver ramt, kan man blive genoplivet ved at gå tilbage til sin egen base eller hospitalet som aftales før start. Når en spiller ringer med klokken, scorer vedkommende et point til sit hold, til gengæld er man ”død” og skal tilbage og røre ved sin egen base eller hospitalet, før man er med igen. Spillet spilles på tid og det hold, der har scoret flest point når tiden er gået, vinder spillet.

Paintball flaskehalsen peger på

Flaskehalsen peger på

Brande paintballs egen udgave af det klassiske spil Flaskehalsen peger på.

Dette spil tager vi normal i brug, når det begynder at knibe med at all spillere har kugler tilbage.

Det går ganske simpelt ud på, at spillerne samles i rundkreds rundt om en palle tank og en flaske bliver spundet rundt.

Den flaskehalsen peger på må samle paintball pistolen op og skyde på alle andre.

Husk har du selv spil som du gerne vil spille så aftale det med instruktøren.

brandepaintball.dk

Copyright © 2023. All Rights Reserved.

da Danish
X