Paintball

25 May, 2016

Paintball regler:

  • For at spille paintball skal man være fyldt 16 år jf. våbenloven.
  • Er man under 18 år, SKAL man fremvise underskrevet tilladelse af forældre eller værge. Tilladelsen hentes her.
  • Man skal ALTID følge instruktørens henvisninger
  • Synligt berusede personer risikerer bortvisning fra banen.
  • Brug af åben ild forbudt.
  • Manglende fremmøde eller manglende afbud faktureres med kr. 750,00

 


Spil typer:
Der er dog mange andre måder at spille på, spørg instruktøren på stedet. herunder nogle eksempler:

Capture the Flag
De to hold jagter hinandens flag der er placeret i hver base, så gælder det om at få fat på modstanderens flag og sikkert få den transporteret ned til ingangen og ringe med klokken, det hold der først ringer med klokken har vundet ELLER hvis man udrader det andet hold har man også vundet.
Der spilles ca. 15 minutter pr. omgang.

Kaninjagt
En af deltagerne bliver udstyret med en anden dragt, OG så går jagten ind (kanon til polterabend eller til Chefen) Det går i al sin enkelthed ud på at vi sender bruden/gommen ud alene med et våben og  får 3 minutter til at gemme sig i og der efter får “jægerne”  10 minutter til at finde “kaninen”  i. Når “kaninen” skyder en af “jægerne” er de døde og skal tage våbenet op over hovedet og gå tilbage til safe zone. Hvis kaninen bliver ramt sker der ikke noget, da den er udødelig  i dette spil. Spillet ender når “kaninen” har skudt alle de andre eller er løbet tør for skud.

Beskyt Vip
Hjælp en af holdmedlemmerne gennem hele banen ned til secure point, beskyt vedkommende med alle midler. Her drejer det om at beskytte, samtidig skal man også sørge for at holde sig i live da en’ “død” bodyguard er en dårlig bodyguard. Hvis det lykkes at få Vip ned i secure området har man vundet. Hvis de andre får skudt Vip, vinder de.
Fungere bedst med 5-10 spillere.

King of the Hill
Her gælder det om at hamre nogle skud i alt der bevæger sig, for her er det alle mod alle og den sidste på banen der ikke er ramt er nemlig “King of the Hill”.

Forstærkning
Når man bliver skudt skal man lige ud til “dommerne” i 10 sek. for derefter at blive sat ind i spillet igen. (kan bruges til de fleste spil ovenfor).