Spilletyper

VI ELSKER AT GØRE MENNESKER GLADE

Spilletyper:

Capture the Flag
De to hold jagter hinandens flag der er placeret i hver base. Så gælder det om at få fat på modstanderens flag og sikkert få det transporteret ned til eget base og ringe med klokken. Det hold der først ringer med klokken har vundet. En anden måde at vinde på er at udraderer det andet hold.
Der spilles ca. 15 minutter pr. omgang.

Kanin-jagt
En af deltagerne bliver udstyret med en anden dragt, og så går jagten ind (kanon til polterabend eller til chefen) Det går i al sin enkelthed ud på, at vi sender bruden/gommen ud alene med et våben. Denne får 3 minutter til at gemme sig i og derefter får “jægerne” 10 minutter til at finde “kaninen” i. Når “kaninen” skyder en af “jægerne” er den døde og skal tage våbenet op over hovedet og gå tilbage til safe zone. Hvis kaninen bliver ramt, sker der ikke noget, da den er udødelig i dette spil. Spillet ender når “kaninen” har skudt alle de andre eller er løbet tør for skud.

Beskyt Vip
Hjælp en af holdmedlemmerne gennem hele banen ned til secure point, hvor du beskyt vedkommende med alle midler. Her drejer det om at beskytte, samtidig skal man også sørge for at holde sig i live, da en “død” bodyguard er en dårlig bodyguard. Hvis det lykkes at få Vip ned i secure området, har man vundet. Hvis de andre får skudt Vip, vinder de. Fungerer bedst med 5-10 spillere.

King of the Hill
Her gælder det om at hamre nogle skud i alt, der bevæger sig, for her er det alle mod alle og den sidste på banen der ikke er ramt, er nemlig “King of the Hill”.

Forstærkning 1.
Med forstærkning menes der, at når man bliver skudt skal man ud i “safe Zone” For derefter at sende en ny medspiller ud. Er der ikke nogen i safe Zone, må man vente til der kommer en ny medspiller ind og du kan igen rande ud på banen, men hånden oppe over hoved og ned til start, før du kan begynde at spille

Forstærkning 2.
Bliver man ramt, har man 1-2-3 antal live, som er aftalt før spillet starter.
Bliver man ramt, skal man løbe ned til sit start punkt og så er man med i spillet igen. når man så er ramt x antal gange, er man så død.

Medical 1.
Kort fortalt bliver en udnævnt på hvert hold til at være læge og kan genoplive de døde i spillet. der er tid på lægens hjælp eks. 5 eller 10 min. Når den så udløber kan lægen skyde, og er død som alle andre efter han /hun er ramt.

Medical 2.
Alle ens medspillere er læge, for at blive genoplivet skal du skydes bagi for, at blive genoplivet til at spille igen. lægen delen er på tid 5 eller 10 min. og det hold der så står med flest ikke død spillere til sidst har vundet.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.